начало      за нас
сподели    Facebook Twitter Google LinkedIn Email

Лудус е това от което всеки иновативно мислещ предприемач в сферата на развлекателния бизнес и услуги - има нужда!

Живеем в свят пълен с нововъведения и технологични чудеса, а разнообразието на предмети около нас, докоснати от компютърните технологии и роботиката е толкова динамичен, че на хора от всички възрастови групи вече се налага да използват електронни продукти дори за елементарни житейски потребности.

Техническите характеристики на многобройните електронни продукти понякога може да са толкова различни, че търсенето, разбирането и избора на определен продукт, може да се окаже доста досаден и сложен процес.

Ние от фирма “Лудус“ можем да Ви помогнем да се ориентирате по-бързо, да планирате и определите това от което имате нужда, но по-важното, да Ви предоставим различни варианти за осъществяването на всяко Ваше желание и реализирането на успешни проекти в рамките на определения от Вас бюджет и време.

Нуждаете се от нещо наистина различно, от нещо наистина налудничаво и отговарящо на най-новите технологии, като маса за кафе или бар, които в същото време да имат реагираща на докосване повърхност, да имат интернет, игри с карти или друг вид игри включващи няколко играча едновременно? Готово! Ние можем да Ви го предложим.

Вие стопанисвате или предстои да откриете билярдна (игрална) зала, търговски център, хотел, ресторант, бар, или просто искате да имате един интерактивен и мултифункционален кът за забавления – не се колебайте, а се свържете с нас!

Ние и нашите специалисти можем да Ви предложим от планирането на помещението през различната гама от продукти (на които сме официални представители и/или дистрибутори) до крайното завършване включващо поддръжката, сервизирането и дори промотирането на Вашия вече реализиран и работещ проект.
 
 

EN BG RO  |  Ludus Ltd. © 2012